Succes Verhalen

Partijdigheid

Toen ik voor cliënt de echtscheiding behartigde vijf jaar geleden, had cliënt reeds het vermoeden dat zijn ex-vrouw een nieuwe relatie had en dat zij al zeer vaak bij elkaar verbleven. Omwille van de kinderen ging cliënt akkoord om een aanzienlijk bedrag aan kinder- en partneralimentatie te betalen.

Deskundigheid

In deze zaak wilde een werkgever de arbeidsovereenkomst met cliënt (werknemer) beëindigen, aangezien er na een reorganisatie geen plek meer voor hem zou zijn. Zoiets gaat echter zo maar niet. In een dergelijk geval behoort het UWV vooraf te toetsen of een dergelijk ontslag redelijk is.

Doorzettingsvermogen

Cliënten hadden een mooi vrijstaand huis met uitzicht op een natuurgebied. Op een gegeven moment bouwde de buurman zonder overleg een grote garage achter de woning van cliënten. Daardoor hadden zij geen enkel uitzicht meer en werd de lichtinval een stuk minder.

Meesterschap

Cliënte koopt een tweedehands auto van een particulier en al kort na aankoop vertoont de auto ernstige mankementen. Na reclameren bij de verkoper blijkt dat in de overeenkomst c.q. garantie een valse naam en een vals adres zijn genoemd. Cliënte doet aangifte van oplichting.