Vestiging Valkenburg a/d Geul

Residentie Prinses Juliana
Sittarderweg 1
6301 GC Valkenburg a/d Geul

Bezoekadres Maastricht Beatrixhaven

Schoenerweg 65
6222 NX Maastricht

T: +31 (0)43 601 42 09
F: +31 (0)43 601 00 81
E: info@ap-advocaten.nl

KvK-nr.: 14125862
BTW-nr.: NL0018.37.522.B02
Bankrekeningnr.: 15.02.35.917
IBAN: NL36 RABO 01502359 17
BIC: RABONL2U

De advocaten van Austen & Peters zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Nederlandse Orde van Advocaten
Postbus 30851
2500 GW Den Haag
Neuhuyskade 94
2596 XM Den Haag
T: +31 (0)70 335 35 35
F: +31 (0)70 335 35 31
E: info@advocatenorde.nl
I: www.advocatenorde.nl/

Kantoorklachtenregeling (art. 6.28 Verordening op de advocatuur) >
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering >

Contact

  Bel ons kantoor op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur of verstuur vrijblijvend onderstaand formulier.

  De meest geschikte advocaat staat u dan te woord of mailt u uiterlijk de eerstvolgende werkdag terug!


  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw vraag

  Route naar onze vestiging te Valkenburg a/d Geul 

  Met de auto komende uit de richting Heerlen / Landgraaf / Kerkrade / Simpelveld
  Vanaf de A79 neemt u afslag Klimmen/Valkenburg (afslag 4). Bij de rotonde gaat u naar rechts en vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor richting Valkenburg. Steek het spoor over en ga onderaan de weg naar rechts. U neemt de derde straat rechts, dit is de Sittarderweg. Het pand bevindt zich direct aan uw linkerzijde. Parkeergelegenheid is er voor de deur.

  Met de auto komende uit de richting Roermond / Echt-Susteren / Sittard-Geleen / Beek
  Vanaf de A2 neemt u de nieuwe afslag naar de A79 Valkenburg. Vervolgens neemt u de afslag Valkenburg (afslag 3). Op het einde van de afslag gaat u naar rechts en bij de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde naar links richting Valkenburg (Broekhem). U vervolgt deze weg 1200 meter, waarna het pand zich aan uw linkerzijde bevindt. U neemt de straat links, dit is de Sittarderweg. Parkeergelegenheid is er voor de deur.

  Met de auto komende uit de richting Maastricht
  Vanaf de Geusselt neemt u de A79 en vervolgens neemt u afslag Valkenburg (afslag 3). Op het einde van de afslag gaat u naar rechts en bij de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde naar links richting Valkenburg (Broekhem). U vervolgt deze weg 1200 meter, waarna het pand zich aan uw linkerzijde bevindt. U neemt de straat links, dit is de Sittarderweg. Parkeergelegenheid is er voor de deur.

  Met de trein
  Ons advocatenkantoor is gevestigd op slechts enkele minuten loopafstand van station Valkenburg aan de Geul. Aan de voorkant van het station loopt u naar rechts. Vervolgens neemt u de tweede straat links, dit is de Sittarderweg. Voor een afspraak met uw advocaat volgt u deze weg naar beneden, waar het pand zich aan uw rechterzijde bevindt.

  Route naar ons bezoekadres te Beatrixhaven Maastricht

  Met de auto komende uit de richting Heerlen / Landgraaf / Kerkrade / Simpelveld
  Vanaf de A79 neemt u afslag Bunde (afslag 1). Aan het einde van de afslag gaat u naar rechts en blijft u rechtdoor rijden over de Nieuwe Limmelderweg. U zult twee stoplichten passeren, waarbij u dient rechtdoor te blijven rijden. Bij het nadere van de stoplichten aan het einde van de Nieuwe Limmelderweg ziet u ons bezoekadres aan uw rechterkant. Bij het stoplicht slaat u rechts af op de Hoekerweg, waarna u onmiddellijk opnieuw rechts afslaat op de Schoenerweg. U kunt vervolgens de parking op rijden van het eerste gebouw aan uw rechterzijde en u bij ons kantoor aanmelden.

  Met de auto komende uit de richting Roermond / Echt-Susteren / Sittard-Geleen / Beek
  Vanaf de A2 neemt u afslag Maastricht-Noord (afslag 52). Bij de verkeerslichten aan het einde van de afslag gaat u naar rechts en rijdt u de Nieuwe Limmelderweg op. Bij het nadere van de stoplichten aan het einde van de Nieuwe Limmelderweg ziet u ons bezoekadres al aan uw rechterkant. Bij het stoplicht slaat u rechts af naar de Hoekerweg, waarna u onmiddellijk opnieuw rechts afslaat naar de Schoenerweg. U kunt vervolgens de parking op rijden van het eerste gebouw aan uw rechterzijde en u bij ons kantoor aanmelden. Parkeergelegenheid is er voor de deur.

  Met de auto komende uit de richting Maastricht
  Vanaf de Geusselt neemt u de A79 en vervolgens neemt u direct de eerste afslag Bunde (afslag 1). Bij de verkeerslichten aan het einde van de afslag gaat u naar links en en blijft u rechtdoor rijden over de Nieuwe Limmelderweg. U zult driestoplichten passeren, waarbij u dient rechtdoor te blijven rijden. Bij het nadere van de stoplichten aan het einde van de Nieuwe Limmelderweg ziet u ons bezoekadres aan uw rechterkant. Bij het stoplicht slaat u rechts af op de Hoekerweg, waarna u onmiddellijk opnieuw rechts afslaat op de Schoenerweg. U kunt vervolgens de parking op rijden van het eerste gebouw aan uw rechterzijde en u bij ons kantoor aanmelden.

  Met de trein
  Ons bezoekadres is gevestigd op slechts enkele minuten loopafstand van station Maastricht-Noord. Aan de noordelijke uitgang van het station wandelt u tussen de hoekerwegparking en de P+R parking door richting het noorden. Op het einde van de parkings komt u op de hoekerweg uit, waar u ons bezoekadres aan de linker voorkant kunt zien. U wandelt vervolgens het kruispunt over en neemt de eerste straat rechts naar de Schoenerweg. U kunt u vervolgens bij ons kantoor in het eerste gebouw rechts aanmelden.