Elise website

Mr. E.R. Peeters

Advocaat
  • Door Theo Z.

    Probleem met pensioenverdeling na echtscheiding, na zoeken voor recensies sprak mij die van mr. Nelissen het meest aan. Dit bleek ook na ons eerste gesprek, ik had er een goed gevoel bij. Kwam eerlijk over, de afhandeling liep lekker soepel via email. Er werd steeds een concept gestuurd, wat ik eventueel kon aanvullen en of accorderen. Later heeft mr. Peeters onder supervisie van mr. Nelissen het verder verloop afgehandeld. Met voor mij een prachtig resultaat. Nogmaals mijn grote dank!.

Advocaat sinds 2019

Na ongeveer een jaar werkzaam te zijn geweest als stagiaire in de advocatuur, is mr. E.R. (Elise) Peeters sinds 2018 verbonden aan Austen & Peters Advocaten. In 2019 is mr. Peeters vervolgens beëdigd tot advocaat.

Mr. Peeters heeft een tweetal masteropleidingen in het fiscaal recht en Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht afgerond. Tijdens haar studie is zij gedurende vier jaar als student-assistent werkzaam geweest voor de Capaciteitsgroep Belastingrecht van de Universiteit van Maastricht.

Mr. Peeters heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden Bestuursrecht en Erfrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Specialisaties


Publicaties

Enkele publicaties van mr. Peeters:

– N.H.A. Gorissen & E.R. Peeters, ‘Aanpassing bewijsregels verschoonbare termijnoverschrijding in boetezaken’, TFB 2020/03;

– E.R. Peeters, ‘Vakantieloon en nietige cao’s: staat de werkgever met lege handen?’, TAP 2020/01;

– N.H.A. Gorissen & E.R. Peeters, ‘Het leerstuk van de vereiste aangifte’, TFB 2019/03.